Kommentarer
 
   

Glöggrecept

Här kommer ett recept på Glögg lite fel tid kan tyckas men eftersom det blir mycket godare om det får stå ett antal månader så ligger det ganska rätt i tiden för nästa jul.



GLÖGG

5 l Svagdricka
2,5 kg Socker
5 Skalade skivade potatisar
2 pkt Russin
1 pkt Jäst
3 påsar Nejlikor
2 påsar Kumminkärnor
1 påse Ingefära
ev. Pommerans

Låt jäsa i 3-4 veckor. Lock, ej helt tättslutande. Låt stå i rumstemperatur.
Sila genom saftfilter. Buteljera. Låt stå och mogna 8-10 mån för bästa resultat.



Eva St
 

 
 
 

 

Very Happy Very Happy Very Happy

Vad kul att det kom till användning direkt. Hos mig har denna glöggen blivit en tradition till jul och utan den är det verkligen något som saknas när december börjar nalkas

Eva St



HURRA!

Så glad jag blev när jag gick in på det här receptet Very Happy Very Happy . Jag har tappat bort det och inte lyckats få tag på det igen. Nu ska det göras glögg till julen 2005 Wink

Yin o Yang





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N